Data: 28 Septembre
Hora: 19-21h
LlocCREC – Poble Sec (Barcelona)
Preu: Gratuït i només per a socis

Tornem amb un nou Workshop realment interessant! Marc Marzenit, el reconegut productor i DJ de Mollerussa (Lleida) ve a col·laborar amb AMEBA donant-nos la seva visió sobre les etapes en la creació d’una cançó de música electrónica: estructura, mescla i organització de les pistes.


Marc ens vol introduir a la seqüenciació de música per pistes. De manera que vegem com organitzar-les i mesclar-les per aconseguir acabar una cançó de forma eficient i professional.

Als 9 anys va començar a fer els seus primers sons amb un Casio PT1 connectat a un Atari 1040ST. Als 11 ja tenia el seu primer sintetitzador, un Casio HT-6000. El 1999, després d’adquirir un ordinador i Cubase, va prendre les seves primeres classes de Cubase a través de la universitat de Lleida. En 2001 comença a utilitzar Reason; i amb 19 anys, després d’adquirir el seu primer portàtil, fa el seu primer live. Durant el 2003 i els següents 3 anys decideix estudiar enginyeria de so a Barcelona, compatibilitzant la seva feina com a tècnic de so.

Comença una prolífica carrera, funda “Paradigma Musik” el seu segell discogràfic i en 2006 dóna el salt internacional després de la publicació de “Trozitos de Navidad”. Poc després mostra els seus treballs en Bedrock, Cocoon, Tronic, Natura Sonoris, Sudbeat, etc.

Ha estat capaç de dur a terme un projecte com “Suite on Clouds” el 2011, una deliciosa barreja entre 2 pianistes, 8 violinistes, una arpa i mapping 3D. Va ser capaç d’unir part de la seva col·lecció de sintetitzadors -i fins i tot una TR-909-, amb la increïble subtilesa del so més clàssic.

El seu últim treball “To Love Until We Say Goodbye” demostra la seva maduresa com a artista, refinant més el seu elegant estil de techno. Aquest mateix any ha editat un conjunt de remixes de Dosem, Dave Seaman o Rafael Cerato.

Ara està immers en el seu nou projecte Aulart, classes virtuals, recorrent els estudis dels millors músics d’electrònica del món.

Per participar i inscriure’t omple el formulari a l’enllaç següent:

https://goo.gl/forms/NQY0UVTm39HQzDlG2

 

 

www.marzenit.com
www.facebook.com/marzenit
www.twitter.com/marcmarzenit
www.soundcloud.com/marcmarzenit