Taller: Usos de la distorsió a la producció musical amb Pedro Pina

Dia/Lloc: 26 de gener / Espai veinal Calabria 66 (c/Calabria 66) a les 19h. 

Arrenquem l’any amb un nou workshop para el que comptarem amb Pina, un dels grans productors de les escena local i nacional. En aquesta ocasió el fil conductor serà l’ús de la distorsió a l’hora de produir des dels seus usos creatius en l’etapa de disseny sonor així com potenciar les pistes en la mescla i combinar-ho amb altres processos.

Després de l’àlies de Pina ens trobem al veterà productor de l’el Prat de Llobregat, Pedro Pina. Una proposta que abasta un ampli espectre d’estils de la música electrònica i en el qual la improvisació i la cerca de l’error intencionat són el seu principal motor creatiu. Les seves produccions s’assenten sobre ritmes minimalistes saturats, repetitius i hipnòtics que s’entrellacen amb brunzits d’alta i baixa freqüència perfilats amb precisió quirúrgica, donant com resultat una experiència única i totalment immersiva que s’ha deixat veure en festivals com Sónar, Mira o Lapsus Festival, entre uns altres.

Dos dècades d’exquisides produccions ja sigui com “Sloan”, projecte amb el qual flirtejo amb el drum & bass i el elektro o explorant les possibilitats que ofereix el pop i l’electrònica amb “Fire”. No és fins a mitjan 2007 quan es comença a gestar Pina, editant el seu primer àlbum, B/N (Medusa Music, 2008), al que li van seguir Onda Curta (Lapsus Records, 2011), Hum (Lapsus Records, 2013) i Transit (Lapsus Records, 2015). Actualment combina el seu treball com Pina amb Loppkio, projecte paral·lel que comparteix al costat del seu company Moduleight.

Apuntat aquí (EXCLUSIU PER A SOCIS):
AQUI
Si no ets soci d’ Ameba Barcelona i vols fer-te entra aquí:
SOCIS