Després d’uns llargs mesos sense activitats formatives degut a la crisi sanitària de la COVID-19, l’associació AMEBA reprèn part de les seves activitats en format online. Hem estat esperant amb l’esperança de poder fer les activitats en format presencial, no obstant la situació actual ens ha fet replantejar tota la oferta formativa i de serveis en format telemàtic. Per tant, fins que duri la COVID-19, tots els nostres cursos, workshops i assessories seran en format online a través de la plataforma Zoom, Webinars o similars.

 

 

Arranquem amb dos workshops online del nostre col·laborador Fernando Lagreca, general manager en Miracle MGMT, manager, booker, A&R consultant per a Ultra Publishing, gestor cultural, músic, productor i professor en SAE Barcelona i Madrid especialitzat en Music Business:

 

Demo Sessions (19/11): Envia la teva demo i rep feedback immediat amb orientació sobre a quins segells enviar el teu material. Reserva la teva plaça aquí!

 

Music Business (10/12): Orientació i coaching en els principals temes que tots els artistes necessiten desenvolupar per a gestionar les seves carreres. Reserva la teva plaça aquí!

 

 

Però això no és tot! Estigueu atents al nostre web i xarxes socials, ja que próximament anunciarem nous workshops per als pròxims mesos!