Amants de Parkfest i supporters d’Ameba!

El nostre merchan Parkfest fet amb tot l’amor i afecte a partir de les lones que vam reciclar d’antigues edicions continua disponible a la nostra botiga en línia esperant per vosaltres perquè us animeu a donar un suport a la cultura local ara que la cosa està una mica chunga per a mantenir-se a flote. Teniu tote bags, ronyoneres, estotjos…Tots fets amb aquestes lones de dissenys súper currados que ens recorden els bons temps que, estem segurs, tornaran.

Després de moltíssim esforç i treball dur enguany,malgrat com estava el pati, vam poder celebrar Parkfest 2021, comptant amb artistes de luxe com Lauren Nine, Arnau Obiols, Virgnie o Brenda entre d’altres, que van donar el millor d’elles en actuacions que es van poder gaudir en espais genials com el parc de l’Espanya industrial a Sants o el centre cultural Albareda.

Però a més, com som uns motivats, també vam fer el festival en Streaming, i ara, per si no fos suficient, estem pujant les actuacions artista per artista al nostre canal de Youtube.

Per això, si li teniu tant afecte al Parkfest com nosaltres i voleu que continuï havent-hi cultura local de qualitat i que continuem fent activitats, concerts i tallers de tot tipus us recordem que no sols de música viu l’home (tant de bo!) i que podeu demostrar el vostre suport regalant, comprant i promocionant nostre merchan Parkfest…Un festival que us ha donat moltes alegries i al qual ara li podeu retornar una mica d’aquest gaudi contribuint i reconeixent el treball tan enorme que ens suposa mantenir Ameba activa, vivita i coleando.

Aquest merchan et servirà per a no oblidar i recordar que la cultura local importa!

Ens veiem en els concerts, les pantalles i on faci falta!