Fans de l’Parkfest de Ameba!

¿Trobeu a faltar el nostre festival? Nosaltres també. Tant és així que ens hem tornat bojos i hem creat un pack de merchandising súper bonic utilitzant les lones antigues que hem anat guardant de les últimes (per desgràcia, però tranquis perquè res és per sempre) edicions de Parkfest.

Hi havia tanta lona i tanta nostàlgia de passar-ho bé que ens hem vingut arriba i hem creat 4 productes diferents: un tote bag, una ronyonera, una pistolera i un estoig.

Totes tenen estampats diferents, i segurament, si has estat en alguna de nostres festivals Parkfest, et portaran records genials: bon ambient, diversió, i, sobretot, molt bona música com sempre ens agrada fer i escoltar.

En una situació complicada com la que estem cal tirar de creativitat més que mai i, de debò, ¿hi ha alguna cosa més creatiu que reutilitzar la lona del teu propi festival per fer coses tan xules?

Pensa-ho: comprant aquest merchandising estaràs contribuint a el reciclatge i ajudant al fet que Ameba pugui seguir treballant per una escena de música electrònica de qualitat a Barcelona. Aquests productes fan olor de electrònica i cultura horitzontal de veritat. Què més vols?

Esperem que aviat puguem estar juntes en un altre Parkfest!

I mentrestant…Bona setmana!