Carregant Esdeveniments

Tallerista: BeGun

Curs sobre “Tècniques de producció avançada sobre composició, mescla, màstering i distribució” dividit en 4 sessions al nou espai E-19 Space.

Aquest curs està enfocat a tota persona interessada en la producció musical amb Ableton Live, tant en el terreny electrònic com en qualsevol altre gènere. Tractarem de manera escalonada els fonaments bàsics de la creació i distribució d’un track, des de la composició musical (llenguatge tonal, patrons rítmics, estructura), la mescla (seqüenciadors d’àudio i MIDI, síntesi d’àudio, ruteig de senyal), el màstering final (equalització, dinàmica, panorama estèreo) i la distribució posterior (segells discogràfics, monetització digital, drets d’autor), sempre amb un enfocament molt pràctic mitjançant l’aportació de trucs i consells de gran utilitat.

1 ) COMPOSICIÓ
– Tempo musical, patrons rítmics, groovepool.
– Tonalitat, melodies, escales, progressió de concordes.
– Analògic vs digital, elecció de l’equip, interfícies d’àudio / MIDI. – Anàlisi de tracks de referència: escolta activa.

2 ) BARREJA
– Seqüenciació i edició d’àudio, seqüenciació i edició MIDI.
– Processadors d’àudio: EQ, dinàmica, delay, reverb, etc.
– Automatització intel·ligent, mapping i ruteig de senyals, enregistrament àudio.
Instr. musicals electrònics: sintetitzadors anàlogues, plugins VST, samplers, caixes de ritme.

3 ) MASTERING
– Configuració de l’estudi, monitoratje, altaveus vs auriculars, RMS vs Peak Metering. – Balanç mico vs estèreo, excitadores harmònics, spectrum, correlation i dithering.
– Tècniques avançades d’equalizació dinàmica, paràmetres i tipus de compressió.
Mastering chain, limitadors analògic vs digital.

4 ) DISTRIBUCIÓ
– Drets d’autor, patents, Creative Commons, drets d’interpretació.
– Segells discogràfics (multinacionals i independents), contractes legals, distribució digital. – Monetització & màrqueting online a les xarxes.
– Agregadors: promoció i distribució digital.

Preu NO socis: 60€

Preu socis: 40€

Tiquets

24 available
Begun Workshop 201860Aquest workshop està enfocat a tota persona interessada en la producció musical amb Ableton Live, tant en el terreny electrònic com en qualsevol altre gènere.

Please fill in all required fields

This website uses cookies and third party services. Ok