AMEBA - Associació de Música Electrònica de Barcelona | AMEBA XMAS MUSIC DAY
1546
post-template-default,single,single-post,postid-1546,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

AMEBA XMAS MUSIC DAY

06 des AMEBA XMAS MUSIC DAY

AMEBA torna al desembre amb fira de vinils, conferències i sessions de dj’s en directe. L’associació dedicada al suport de l’escena electrònica local i la difusió de la cultura urbana i les noves tendències musicals presenta el XMAS Music Day, un esdeveniment nadalenc en Poble Nou amb finalitats solidàries.

El proper 17 de desembre, l’espai Utopia 126 del barri del Poble Nou acollirà el XMAS Music Day. Es tracta d’una jornada solidària que durarà de 11h a 22:30h articulada articulada entorn del món del vinil i la cultura dj, amb el market com a motor central. En ell es podran adquirir discos nous i de segona mà i trobar parades d’alguns dels segells locals més interessants. Entre els participants no només hi haurà labels i tendes locals ja que per a aquest esdeveniment AMEBA aposta per comptar amb diversos agents relacionats amb el sector discogràfic com a dissenyadors i il·lustradors, tallers d’estampació manual, empreses de la indústria musical i professionals del so, entre uns altres, promovent així un espai de trobada.
A més del market, la programació explica una variada i sucosa proposta d’activitats paral·leles relacionades amb la música i el món discogràfic per totes les les edats; així com una zona de descans amb bar i una petita selecció gastronòmica a càrrec dels millors food trucks de la ciutat. L’entrada a la fira és solidària (1 Joguina = 1 Entrada).

Es durà a terme una recollida de joguines entre els participants i participants i els assistents. Totes les joguines es donaran al Casal dels Infants per a la campanya de nadal.
Entre les activitats programades destaquen les xerrades conduïdes per membres de l’escena musical catalana com Fernando Lagreca ‘Introducció al management i Gestió d’artistes i segells’ o Antonia Folguera (Bzzzbip, Sónar) amb la seva conferència ‘Dels Trackers de Torrent al Blockchain: dels serveis de suscripció al crowdfunding; Passat, present i futur de com la música circula per la xarxa i com aprofitar-ho’; la taula rodona moderada per Alicia Álvarez (Beatburguer) sobre segells independents; o la magnífica subhasta a càrrec de Discos Edison’s de la col·lecció privada de Sergeant Apone (Aliens, 1986).

Horaris Xerrades:

  • 12:30h – 14h: ‘Dels Trackers de Torrent al Blockchain: dels serveis de suscripció al crowdfunding; Passat, present i futur de com la música circula per la xarxa i com aprofitar- ho’ per Antonia Folguera

  • 15 h – 17h: Subhasta Discos Edison’s

  • 17:30h – 19h: Introducció al management i Gestió d’artistes i segells’ per Fernando Lagreca

  • 19:30h – 20:30h: Taula rodona sobre segells independents moderada per Alicia Álvarez.

 

Els petits i joves melòmans no voldran perdre’s els tallers de Santiago Doljanin. El Taller d’experimentació sonora amb vinils (12h a 14:30h) és per a totes les edats, encara que més centrat en un públic familiar i infantil. El Taller de construcció d’un reproductor de vinils ‘el-fi’ (17h a 20h) és per a majors de 12 anys. Per completar la programació infantil, la instal·lació AMEBA (12 a 18h) i les maquilladoras (12 a 17h).
A més, gràcies a Flea Market es podrà gaudir d’una edició Flea Market Deluxe: una selecció de marques locals i joves independents que en futur marcaran el camí a seguir. Dj’s i selectores de la ciutat com Dublab i Canyella en Solc seran els encarregats d’escalfar el market amb bona música.
Per anar obrint boca del que serà una jornada única, la vespra -16 de desembre- AMEBA estarà en la Open Night de Poblenou presentant XMAS Music Day i oferint als assistents una mostra del que podrà viure’s l’endemà: concerts, dj’s, performances i fins a proposta gastronòmica.

AMEBA XMAS DAY
17 DESEMBRE D’11 A 22.30H ESPAI UTOPIA 126
METRO: Selva de Mar (L4) / Sant Martí (L2) BUS: 7, 26, 36, H14, B20, B25…
TRAM: Selva de Mar (T4)
1 Joguina = 1 Entrada Solidària
L’entrada és gratuïta mitjançant l’aportació d’una joguina. Les joguines recollides entre els participants i assistents es donaran al Casal dels Infants per a la campanya nadalenca.
→ Més info:
Web: www.ameba.cat
Facebook: @amebabarcelona
Esdeveniment FB: http://bit.ly/2grjw7g
Instagram: ameba_bcn
Twitter: ameba_bcn

 

 

#amebabcn #amebaxmas