Feliç dilluns!
Com va la vida? Aquest mes estem envoltats de djs boníssimes superinteressants i avui portem una entrevista amb una altra molt potent que ens encanta.

Us sona Awwz? Impossible que no sigui així. És una de les productores i dj’s més reconegudes de l’escena d’avantguarda local. Destacada per ser de les primeres a combinar els ritmes urbans amb l’electrònica contemporània, la seva música porta al club el costat més sensual del R&B actual, els futurebeats, el dancehall o els afrobeats.

Awwz ha recorregut molt de món amb la seva música i és experta a fer ballar sigui com sigui el context. És habitual veure-la en sales, festivals, esdeveniments i museus de referència com Sónar Festival (Barcelona i Buenos Aires), Primavera Sound, Canadian MusicWeek, DGTL, Trópico México, Boiler Room (Mèxic i Espanya), MIIM, Somerset House, MATE o Arts Santa Mónica.

A més, Awwz és creadora de BEATSxUS, un projecte pioner a Espanya que busca visibilitzar el paper de la dona en la música, facilitant el seu accés a la producció i indústria a través de workshops i studiosessions només per a noies i senar-binary.

Us heu quedat amb ganes de saber més? Continua llegint…

+ Quines són les teves influències?

Totes les que puc! Normalment m’agrada escoltar tot tipus de música per agafar els elements que més m’agraden.

+ Quins elements són indispensables en la teva música?

Acords intensos i veus treballades com a efectes. La resta d’elements poden entrar, sortir, estar més treballats o menys.. També es difícil que no afegeixi un sub a un tema.

+ Un disc que sempre portes en la teva maleta

No porto mai maleta, el usb es pot tenir en compte? (riu)

Childish Gambino no falla mai a la meves carpetes de referència.

+ Quins són els teus segells de referència?

La veritat es que no acostumo a escoltar per segells, ni tan sols per artistes, sino per vibes, tot i així tot el què treuen Moonshine, Coach Internacional, Moretime Records m’encanta…

+ Com veus l’escena electrònica a Barcelona?

Ara mateix en pandèmia costa de veure, crec que estem tots tancats al estudi… Però crec que tenim una escena molt rica i molt variada, que hauríem d’intentar promocionar i possiblement cohesionar per agafar mes força.