AMEBA - Associació de Música Electrònica de Barcelona | Usos de la distorsió a la producció musical amb Pedro Pina
1821
post-template-default,single,single-post,postid-1821,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

18 gen Usos de la distorsió a la producció musical amb Pedro Pina

CAT:

Taller: Usos de la distorsió a la producció musical amb Pedro Pina

Dia/Lloc: Espai veinal Calabria 66, c/Calabria 66 a les 19h. 

Arrenquem l’any amb un nou workshop para el que comptarem amb Pina, un dels grans productors de les escena local i nacional. En aquesta ocasió el fil conductor serà l’ús de la distorsió a l’hora de produir des dels seus usos creatius en l’etapa de disseny sonor així com potenciar les pistes en la mescla i combinar-ho amb altres processos.

Després de l’àlies de Pina ens trobem al veterà productor de l’el Prat de Llobregat, Pedro Pina. Una proposta que abasta un ampli espectre d’estils de la música electrònica i en el qual la improvisació i la cerca de l’error intencionat són el seu principal motor creatiu. Les seves produccions s’assenten sobre ritmes minimalistes saturats, repetitius i hipnòtics que s’entrellacen amb brunzits d’alta i baixa freqüència perfilats amb precisió quirúrgica, donant com resultat una experiència única i totalment immersiva que s’ha deixat veure en festivals com Sónar, Mira o Lapsus Festival, entre uns altres.

Dos dècades d’exquisides produccions ja sigui com “Sloan”, projecte amb el qual flirtejo amb el drum & bass i el elektro o explorant les possibilitats que ofereix el pop i l’electrònica amb “Fire”. No és fins a mitjan 2007 quan es comença a gestar Pina, editant el seu primer àlbum, B/N (Medusa Music, 2008), al que li van seguir Onda Curta (Lapsus Records, 2011), Hum (Lapsus Records, 2013) i Transit (Lapsus Records, 2015). Actualment combina el seu treball com Pina amb Loppkio, projecte paral·lel que comparteix al costat del seu company Moduleight.

Apuntat aquí (EXCLUSIU PER A SOCIS):
AQUI
Si no ets soci d’ Ameba Barcelona i vols fer-te entra aquí:
SOCIS

CAST:

Taller: Usos de la distorsión en la producción musical con Pedro Pina

Día/Lugar: Espai veinal Calabria 66, c/Calabria 66 a les 19h. 

Arrancamos el año con un nuevo workshop para el que contaremos con Pina, uno de los grandes productores de las escena local y nacional. En esta ocasión el hilo conductor será el uso de la distorsión a la hora de producir desde sus usos creativos en la etapa de diseño sonoro así como potenciar las pistas en la mezcla y combinarlo con otros procesos.

Tras el alias de Pina nos encontramos al veterano productor del Prat de Llobregat, Pedro Pina. Una propuesta que abarca un amplio espectro de estilos de la música electrónica y en el que la improvisación y la búsqueda del error intencionado son su principal motor creativo. Sus producciones se asentan sobre ritmos minimalistas saturados, repetitivos e hipnóticos que se entrelazan con zumbidos de alta y baja frecuencia perfilados con precisión quirúrgica, dando como resultado una experiencia única y totalmente inmersiva que se ha dejado ver en festivales como Sónar, Mira o Lapsus Festival, entre otros.

Dos décadas de exquisitas producciones ya sea como “Sloan”, proyecto con el que flirteo con el drum & bass y el elektro o explorando las posibilidades que ofrece el pop y la electrónica con “Fire”.  No es hasta mediados de 2007 cuando se empieza a gestar Pina, editando su primer álbum, B/N (Medusa Music, 2008),  al que le siguieron Onda Corta (Lapsus Records, 2011),  Hum (Lapsus Records, 2013) y Transit (Lapsus Records, 2015). Actualmente combina su trabajo como Pina con Loppkio, proyecto paralelo que comparte junto a su compañero Moduleight.

Apúntate aquí (Exclusivo para socios):
AQUI
Si no eres aún socio de Ameba Barcelona y quieres serlo entra aquí:
SOCIOS