AMEBA - Associació de Música Electrònica de Barcelona | Poble Nou: La ultima Rave
289
post-template-default,single,single-post,postid-289,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Poble Nou: La ultima Rave

03 oct Poble Nou: La ultima Rave

Inspirats en un moment que ens situa al barri de Poble Nou en la segona meitat de la dècada dels 00′, el divendres 25 de setembre emprenem un mini-viatge col·lectiu a la qual va anar l’última època rave per excel·lència a Barcelona. Són els anys de Macabra, Fracaso Escolar, Perros Lunáticos, Bomba Ninja, Tanger… I, per descomptat, la gestació del segell Disboot Label; convertit ara en un dels grans emblemes de l’electrònica underground barcelonina. En aquest recorregut comptarem amb un dels protagonistes de les primeres referències de Disboot: Daniel Guijarro, ara conegut com Headbirds però anteriorment membre del projecte C156. Al costat d’ells estarà també el col·lectiu Jungle Jungle i part de la crew de Cent Seixanta, actuals abanderats dels sons més lligats a la cultura rave. Tot això, es veurà enriquit amb una de les veus que millor coneixen les polítiques i anarquies de la pista de ball: David Puente (Clubbingspain).

Després d’una taula rodona amb els citats participants i un torn de paraula en el qual animem als assistents a rescatar anècdotes, mentides i al·lucinacions d’aquella època, tindrem el lujazo de poder gaudir amb les sessions de Headbirds (Disboot); Egres, Sekev i Tamen (Jungle Jungle) i Inadd (Ciento Sesenta).

GALERIA

Fotos by Alba Rupérez