AMEBA - Associació de Música Electrònica de Barcelona | MUSITAL – Jornada de Cine Inacabat
302
post-template-default,single,single-post,postid-302,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

MUSITAL – Jornada de Cine Inacabat

12 oct MUSITAL – Jornada de Cine Inacabat

Musital es prepara per acollir la seva segona edició els dies 2 i 3 d’octubre a les dependències del Punt Multimèdia de l’Espanya Industrial amb la col·laboració de l’associació AMEBA. Com va succeir amb la primera edició, en aquesta nova cita intentarem obrir espais en que productors de continguts i públic puguin interactuar en el mateix pla. Durant dues jornades presentarem treballs audiovisuals que no hagin trobat recer en sales convencionals o alternatives.

Musital proposa una trobada en que més aviat ens reunirem per parlar. Per interactuar. Per donar-nos visibilitat. Per a això, requerim del valor de diversos realitzadors de la ciutat, de trajectòries i filosofies diferents, que han acceptat ensenyar-nos una petita mostra dels treballs que ara mateix ocupen el seu esforç. Moltes vegades, aquests treballs es troben amb obstacles com el pagament per drets o la costosa tramitació de llicències musicals. De tot això tractarem en aquestes noves jornades Musital.

ARTISTES CONFIRMATS