AMEBA - Associació de Música Electrònica de Barcelona | Musital presenta “El Flyer de la teva vida”
296
post-template-default,single,single-post,postid-296,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Musital presenta “El Flyer de la teva vida”

18 set Musital presenta “El Flyer de la teva vida”

La segona edició de la jornades Musital s’obrirà amb un previ que hem volgut anomenar “El flyer de la teva vida”, en el qual convidem a tots aquells que guardin flyers a casa, que ens els portin la tarda del divendres 18 de setembre (18-22h) al Punt Multimèdia del Parc de l’Espanya Industrial. Us convidem a que vingueu i ens expliqueu per què aquest tros paper imprès forma part de la teva vida.

Volem reivindicar la capacitat emocional d’aquestes obretes d’art (abans que els perdis a la próxima mudança). Els flyers ens interessen perquè és un objecte que, no queda tan lluny en el temps, però ja ens semblen un fòssil, una cosa caduca en plena era del digital i de les xarxes socials. Alhora tan a prop i tan lluny en el temps.

Ens agradaria rebre flyers de tot tipus d’escenes musicals. De clubs de techno, de house, de makina, d’hardcore … Sobretot ens interessa el teu testimoni. L’emoció d’aquella nit que va quedar marcada en la teva memòria.
D’aquesta manera, amb el teu testimoni, ens ajudaràs a confeccionar la qual esperem sigui la primera producció pròpia en forma de documental de les jornades Musital que aquest any se celebren amb la inestimable ajuda de l’associació cultural Ameba: “El flyer de la teva vida” . Tienda Derecha (Alegre de Dalt, 16) s’encarrega de comisariar l’expo ambs els flyers del periodista David Puente.

La presentació oficial del primer trailer del documental, armat amb els testimonis d’aquesta jornada inaugural, tindrà lloc uns pocs dies més tard, al llarg de la segona edició de Musital que se celebrarà els dies divendres 2 i dissabte 3 d’octubre a les mateixes dependències del Parc de l’Espanya Industrial.