AMEBA - Associació de Música Electrònica de Barcelona | Electrònica en un grup amb Pablo Schvarzman (Seward)
1884
post-template-default,single,single-post,postid-1884,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Electrònica en un grup amb Pablo Schvarzman (Seward)

07 mar Electrònica en un grup amb Pablo Schvarzman (Seward)

CAT:

Taller: Electrònica en grup amb Pablo Schvarzman (Seward)

Dia/Lloc: El Pumarejo , c/Gomís 42 (metro Vallcarca L3)

Aquest cop tindrem amb nosaltres a Pablo Schvarzman de Seward (!!!) per parlar-nos del rol d’un músic d’electrònica en el context d’una banda, on considerarem altres opcions que van molt més enllà de limitar-nos a tocar els teclats. A més, la cita és a una de les millors sales de la ciutat: El Pumarejo!

A més de cofundador i membre en actiu de Seward, Pablo és professor d’introducció al llenguatge de música electrònica al Escola Superior de Música del Taller de Músics, així com professor d’aplicacions IOS, Teoria Musical, Electrònica en grup, Live Performances i MIDI controlers a SAE Institute.

Us hi esperem, no us ho perdeu.

Apuntat aquí (Gratuït per socis, 4€ no socis):

AQUI
Si no ets soci d’ Ameba Barcelona i vols fer-te entra aquí:
SOCIS

CAST:

Taller: Electrónica en grupo con Pablo Schvarzman (Seward)

Día/Lugar:  El Pumarejo , c/Gomís 42 (metro Vallcarca L3)

Esta vez tendremos con nosotros a Pablo Schvarzman de Seward (!!!) para hablarnos del rol de un músico de electrónica en el contexto de una banda musical, donde consideraremos otras opciones que van mucho más allá de limitarnos a tocar los teclados. Además, la cita es en una de las mejores salas de la ciudad: El Pumarejo!

Además de cofundador y miembro en activo de Seward, Pablo es profesor de introducción al lenguaje de música electrónica al Escuela Superior de Música del Taller de Músicos, así como profesor de aplicaciones IOS, Teoría Musical, Electrónica en grupo, Live Performances y MIDI controlers a SAE Institute.

Os esperamos, no os lo perdáis.
.

Apúntate aquí (Gratis para socios, 4€ no socios):
AQUI
Si no eres aún socio de Ameba Barcelona y quieres serlo entra aquí:
SOCIOS