L’ASSOCIACIÓ

Som l’Associació de Música Electrònica de Barcelona (AMEBA). Aquesta associació juvenil va néixer al setembre del 2014 com una entitat sense ànim de lucre per dur a terme activitats culturals de difusió, promoció i desenvolupament de la música electrònica creada a Catalunya en totes les seves variants artístiques, recolzant especialment als artistes de la ciutat perquè Barcelona sigui un referent de la música moderna.

L’associació presta especial atenció en la formació de joves i futurs professionals i en les creació de tallers infantils musicals, ja que creiem que els joves són el futur; a més de recolzar a productors, dj’s, segells i promotors de la ciutat que no gaudeixen de l’oportunitat ni les eines de difusió per als seus projectes.

PROJECTE

Creiem que malgrat estar en un dels millors moments en qüestió de qualitat artística, l’escena electrònica nacional no gaudeix de l’oportunitat ni les eines de difusió per als seus projectes, d’una banda per la falta d’espais i infraestructures on es recolzi tant a professionals com a artistes, productors, dj’s i joves creadors i d’altra banda per la falta d’ajudes a sales i promotors de la ciutat.

Des de l’Associació de Música Electrònica de Barcelona (AMEBA) es duen a terme diversos esdeveniments culturals com l’Ameba Park Fest -jornades diürnes amb concerts per promocionar i difondre la música d’artistes i segells establerts al nostre territori-, així com tallers, cursos, masterclasses i conferències a càrrec de distingits professionals del sector.