AMEBA - Associació de Música Electrònica de Barcelona | ASSOCIACIÓ
534
page-template-default,page,page-id-534,page-child,parent-pageid-228,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

ASSOCIACIÓ

ASSOCIACIÓ

Som l’Associació de Música Electrònica de Barcelona (AMEBA). Aquesta associació juvenil neix al desembre del 2014 com una entitat sense ànim de lucre per dur a terme activitats culturals de difusió, formació i desenvolupament per la defensa, promoció i difusió de la música electrònica creada a Catalunya en totes les seves variants artístiques. L’associació presta especial atenció als nens i joves, ja que creiem que ells són el futur, a més de donar suport a productors, dj’s, segells i promotors de la ciutat que no gaudeixen de l’oportunitat ni les eines de difusió per als seus projectes.

PROJECTE

Creiem que tot i estar en un dels millors moments en qüestió de qualitat artística, l’escena electrònica nacional no gaudeix de l’oportunitat ni les eines de difusió per als seus projectes, per una part per la falta d’espais i infraestructures on es doni suport tant a professionals com a artistes, productors, dj’s i joves creadors i per altra banda per la falta d’ajudes a clubs i promotors de la ciutat.

A més a més la música ha deixat de formar part de l’educació infantil i creiem que és un greu problema que cal resoldre. És per això que des de l’Associació de Música Electrònica de Barcelona (AMEBA) es duen a terme diversos esdeveniments culturals com jornades diürnes amb concerts per promocionar i difondre la música d’artistes i segells establerts al nostre territori, així com seminaris i cursos per a totes les edats i conferències i tallers oberts al públic amb especial dedicació en la realització de cursos i tallers per a nens i jovent.

OBJECTIUS DE L'ASSOCIACIÓ

  1. Defensa de la música electrònica com a cultura.

  2. Promocionar i difondre la música electrònica creada a Catalunya en totes les seves variants artístiques.

  3. Donar suport a segells afincats al nostre territori i a les tendes de discos de la ciutat.

  4. Apropar la música electrònica a tot tipus de públic mitjançant activitats culturals, formatives i lúdiques.

  5. Atendre les necesitats de joves creadors, productors i promotors.

  6. Disposar d’un espai jove de treball col·lectiu i participatiu que serveixi com a punt neuràlgic del projecte.

QUE FEM?

A QUI ENS DIRIGIM?

Joves inquiets

 

Dj’s i productors

 

Artistes i professionals

 

Promotors

 

Gent que li agradi la música electrònica