AMEBA PARKFEST 20182018-08-09T16:12:15+00:00

AMEBA PARKFEST

Pocs coneixen la llegenda de Bubastis, ciutat en el Delta del Nil, on es rendia culte a la deessa Bastet, representada per un gat. Expliquen els historiadors, que durant els mesos plujosos el Nil inundava la ciutat i per temor al fet que els gats morissin ofegats, els muntaven en cistells de vímet a manera d’embarcació. No resultava estrany veure als gats navegant lliurement per la ciutat sobre els seus cistells, fins i tot ajudaven als ciutadans a transportar petites càrregues. Quan descendia el cabal del Nil, els gats tornaven a trepitjar terra ferma i per celebrar-ho s’obrien àmfores de vi en abundància, es feia sonar la música i es ballava fins a perdre el coneixement.

Explica la llegenda que, després d’anys de sequera en Bubastis, Bastet va decidir creuar el Mediterrani a la recerca de la terra promesa: un lloc on poder festejar cada any la ‘Festa de l’Alegria’ sense por de les sequeres. Així que va desmuntar el seu home-studio, va embalar els sintetitzadors i les caixes de ritmes, va empaquetar els seus plats Technics i va partir cap a Sants, a la recerca del llac artificial del Parc de l’Espanya Industrial. També explica la llegenda que després de passar 4.000 anys sense fer actualitzacions en el Mac, el 26 de maig del 2018 tindrà tots els plugins llests per celebrar la tan enyorada ‘Festa de l’Alegria’.

És un esdeveniment mil·lenari, així que no et quedis a casa fent la mòmia i vine sense dubtar a l’Ameba Parkfest 2018!!!!

LINE UP

Vols col·laborar per l’esdeveniment?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Botó

Donatius per el festival

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Donate
This website uses cookies and third party services. Ok