Cargando Eventos
Este evento ha pasado.

RAVE de REYES w/ TOP74 / Anti Drone Squad / Lil Vän / MarioF / Noir Renoir

AMEBA torna a l’associació Freedonia aquest dissabte amb RAVE de REYES! Aquesta vegada en les dues sales!!

SALA MARGOT (23h-03h):
TOP74 (OBSCUUR Records)
TOP74 és el projecte que ha unit a Shelly i Unknown Cultures aka Aciddict per a fer música. Després d’anys d’amistat han trobat diversos sons que interessen i motiven a tots dos. El seu primer EP, 100NX, va sortir en Obscuur Records. Es va gravar en El Pumarejo de Barcelona, igual que gran part del material que està per sortir. Tenen un programa en Dublab.es anomenat UF Show en el qual punxen els seus temes favorits i parlen de la relació entre ells, construint com un diagrama per a cada episodi temàtic.

Anti Drone Squad
Després de deambular per l’escena electrònica de les Illes Balears durant un parell d’anys, Jota Cassone i Joaquim Gamero van canviar tot el concepte del seu anterior projecte i la seva imatge i es van traslladar a Barcelona; ara estan cridant l’atenció amb les seves misterioses festes Landza. També tenen un programa en dublab.es anomenat Musicologia Barata. Dos artesans del so experimental, IDM i acid-electro amb una posada en escena apassionada, llunàtica i poderosa.

DISCOBAR (21h-03h):
Lil Vän
Carlito Lille Vän aka Lil Vän és jove quan en 2009 comença a punxar en festes underground a Lille i París. Després d’una estada a Barcelona, va decidir instal·lar-se a Espanya i viatjar amb regularitat per a tocar en diversos clubs de Berlín, Hamburg i Colònia (Ritter Butke, Xalet, KaterHolzig, Tacheles, Urban Spree o Kommune 52) sent resident (2012-2015) de les festes parisenques OFF THE HOOK amb Loli Zazou. Ha compartit cabina amb artistes de la talla de Todd Terje, Kartell, La Mverte, Acid Washed, Clara 3000, etc. El seu estil musical és variat, amb influències de Chicago house, electro, acid i disc.

Curated by Ameba Dj’s: MarioF + Noir Renoir

GRATIS abans de les 23h, després 5€!!

Ir a Arriba