Cargando Eventos
Este evento ha pasado.

Preparació d’una Mescla: 6 passos imprescindibles.

Tu has de tenir el control d’una mescla i no la mescla sobre tu. Un dels majors problemes a l’hora de mesclar és la falta d’informació, l’organització i determinar com processar un conjunt de pistes per a obtenir el resultat que estàs buscant. En aquest webinar, l’enginyer de The Bass Valley Studios i professor de l’acadèmia The Bass Valley Alan Lockwood ens compartirà els 6 punts a tenir en compte per a desenvolupar una mescla i no morir en l’intent.

Temes a tractar:
·  Gestió de la informació d’un projecte
·  Gestió de la sessió
·  Configuració del Mixer
·  Preguntes i respostes *

* Exclusiu per als nostres socis. Si ets soci/a d’AMEBA pots enviar les teves preguntes a socis@ameba.cat per a que es desenvolupin en el Webinar.

Ponent: Alan Lockwood és productor musical i enginyer de so establert a Barcelona. Compta amb més de 10 anys d’experiència en l’anàlisi i la supervisió de tots els processos d’àudio, des de la composició fins al mastering, amb un marcat perfil multidisciplinari i focalitzant en elements com la lògica, la precisió i l’ordre durant tot el procés de producció. La seva trajectòria compta amb col·laboracions per a diversos artistes i publicacions en diversos segells discogràfics. Des de 2012 Alan Lockwood combina la seva labor com a Productor i Enginyer amb la formació acadèmica com trainer i sense deixar de publicar com Lepht a través del seu propi segell. A aquesta incessant i intensa activitat musical i docent, se sumen les seves sessions com a DJ com a part indivisible de Antinode.

Webinar gratuït. ¿Vols asistir a aquest webinar? Apunta’t AQUÍ.

Ir a Arriba