Cargando Eventos
Este evento ha pasado.
En aquest workshop online brindarem orientació i coaching en els principals temes que tots els artistes necessiten desenvolupar per a gestionar les seves carreres. Partint d’un anàlisi individual de cadascun dels participants i/o dels seus projectes, es plantejarà una estratègia a seguir per a cada cas, que després es posarà en comú amb la resta del grup, en una activitat dinàmica i participativa, on l’experiència de cada persona enriquirà al grup i permetrà generar nous enfocaments, a partir dels tips i consells que es desenvolupin en la sessió.
Temes a tractar: Imatge en les xarxes socials dels artistes, gestió dels seus bookings i contractacions, gestió dels releases (com enviar el material a segells i ser escoltats), com contactar amb promotors i organitzadors d’esdeveniments, com començar a gestionar una xarxa de contactes pròpia, com gestionar accions de promoció de la música pròpia, tips i consells, comentar casos reals d’èxit en el món DJ i producció, formulació d’una estratègia personal, organització i gestió de drets d’autor, streamings i noves maneres de generar ingressos en el sector de la indústria musical.
Dirigit a: Djs i productors emergents o en creixement, persones interessades en el music business i/o amb ganes d’executar projectes d’esdeveniments, ser promotors de festes o muntar el seu propi segell discogràfic.
Consultor: Fernando Lagreca (general manager en Miracle MGMT, manager, booker, A&R consultant per a Ultra Publishing, gestor cultural, músic, productor, professor en SAE Barcelona i Madrid especialitzat en Music Business).
Ir a Arriba