Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Ameba envaeix el parc de l’Espanya Industrial!

Dissabte 23 de Maig presentem DISTRICTE AMEBA. Vine a gaudir durant tot el dia d’aquest espectacular parc i de les activitats tan variades que us hem preparat com el torneig de streetball organitzat per l’associació SBS, un petit mercat de carrer en col·laboració amb Flea Market i Segona Mà Sants, activitats pels més menuts, food trucks i una zona de venda de vinils que reunirà als millors col·leccionistes de la ciutat. I com no tot això… Ple de música!

BARNA BITCHES / CHELIS / GLUE KIDS / NEN / OMEGA III / ORPHIDAL / SANATRUJA / VANILLA KILLER
+ Ameba All Stars

INFO TALLER INFANTIL
Des d’Ameba estem encantats de presentar un nou taller musical per a nens, les places a la primera edició van volar, així que ara tornem amb moltes ganes i noves sorpreses!
L’activitat tindrà lloc a la Casa del Mig, al mateix parc, d’11:30 a 13:30. Les places són limitades, podeu reservar per assegurar la vostra plaça enviant un mail a inscripcions@ameba.cat.

INFO TORNEIG STREETBALL
“The court is Mine“ és un torneig de streetball en format 3×3 organitzat per SBS. L’inscripció és gratuïta i es realitzarà el mateix dia a les pistes del parc de l’Espanya Industrial.
https://www.facebook.com/events/1624603114420010/

FOOD TRUCKS
Toast on the Road: Torrades i bocatas artesans.

Crêpe&Roll: Crepes dolces i salades de tot tipus.

COM ARRIBAR:
L1 parada Pl. Sants; L3, L5 parada Sants Estació.
Bus 32, 50, 78, 109 i D20.