Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Tornem al Koitton Club el pròxim dissabte 22 de desembre amb una nova sessió d’AMEBA als Clubs! Aquesta vegada en format concert + dj’s i des de les 21h fins a les 03h!

Per començar tindrem el concert de DABÚ, projecte personal amb sonoritat pròpia, d’influències variades que van des de la música d’arrel, folk, noise, ambient, techno, glitch, house, new age, electro o chill out. En aquest cas, vindrà amb el format SWEETNOISE (DABÚ + Ricard Vallina)

https://soundcloud.com/dabumusic

Abans i després del concert tindrem un djset de Sergi Peña, membre d’AMEBA i del col·lectiu Ameba Dj’s i presentador del programa “Músiques concrêtes” de la ràdio dublab.es, ràdio de Los Àngeles amb seu a Barcelona.

http://dublab.es/musiques-concretes/

A partir de les 23h i fins a les 03h, tindrem a Croyale, membre d’AMEBA i del col·lectiu Ameba Dj’s i al nostre convidat Nabil Saffouri DJ, resident d’Almodobar i Almo2bar i organitzador de diversos esdeveniments a Barcelona, Madrid i Turquia. Nabil condueix al públic a un viatge atemporal i innovador, no subjecte a un estil definit i amb un marcat caràcter ballable.

Nabil Saffouri:
https://www.mixcloud.com/nabilsaffouri/stream/

Croyale:
https://soundcloud.com/croyale

ENTRADA: 4€ (3€ socis) / Entrada lliure a partir de les 23h