Cargando Eventos
Este evento ha pasado.

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🎄🎅🎁🎶AMEBA XMAS MUSIC DAY @ UTOPIA126 🎶🎁🎅🎄

El pròxim dissabte 17 de Desembre des de les 11h fins a les 22:30h celebrem un nou mercat al voltant de la música i el disseny de la mà dels nostres amics de Flea Market Barcelona i VERDES RECORDS a Utopia126. Una jornada centrada en el món del vinil, la cultura del dj i la música electrònica creada a Barcelona i amb l’objectiu de potenciar la nostra ciutat i recolzar el seu enorme talent artístic.

Entre els participants de la fira no només trobarem segells, tendes i venedors locals; aquest any obrim portes a diferents agents relacionats amb el sector discogràfic com dissenyadors i il·lustradors, tallers i estudis, distribuïdores… I altres empreses de la industria musical i/o profesionals del so. A més d’un Flea Market Deluxe de joves dissenyadors i marques locals!

Dintre de la programació tenim una variada i interessant proposta d’activitats paral·leles relacionades amb la música i el món discogràfic per a totes les edats; així com una zona de descans amb bar i food trucks. A més a més tindrem diversos dj’s i selectors de la ciutat que ompliran el market de bona música.

DJ’s:
bzzzbip / Canela En Surco: Alberto Jímenez / Cosmic D’Alessandro / DJ Delfos / Javier Verdes / Odd! / Planeta de Agustini / Radio Flea / VinilariumKrew

Xerrades:
12:30h – 14h: ‘Dels Trackers de Torrent al Blockchain: dels serveis de suscripció al crowdfunding; Passat, present i futur de com la música circula per la xarxa i com aprofitar- ho’ per Antonia Folguera
17:30h – 19h: Introducció al management i Gestió d’artistes i segells’ per Fernando Lagreca

Workshops:
12h – 14:30h: «Experimentació sonora amb vinils» – (Reserva la teva plaça a info@ameba.cat)
17h – 20h: «Construcció de reproductor de vinils Lo-Fi» (Preu: 5€) – (Reserva la teva plaça a info@ameba.cat / a partir de 11 anys)

Subasta:
15 h – 17h: Subhasta Discos Edison’s

Activitats infantils: Taller/instal·lació Ameba + Maquilladores (de 12h a 18h)

ENTRADA SOLIDARIA: 1 JOGUINA*
*Les joguines recollides entre els participants i assistents es donaran al Casal Dels Infants per a la campanya de nadal.