Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Inaugurem la nostra residència a ZOW1E , el nou espai recentment construït en Bellvitxe, amb una de les instal·lacions més impressionants de Barcelona i un sistema de so de gran qualitat instal·lat per primera vegada a la ciutat!

Per a aquesta primera edició comptarem amb la dj i productora xilena Dinky (Cocoon), cantant i multi-instrumentista amb residència a Berghain/Panorama Bar (Berlin) des del 2004. Influenciada per una gran varietat d’artistes -des de Basic Channel i Christian Vogel fins a Carl Craig i Derrick May-, les produccions de Dinky van des del ambient, minimal house o techno al disco o pop electrònic. Dinky s’ha convertit en una figura habitual en l’escena de club, punxant regularment en els clubs més importants d’Europa, com a DC10, Fabric, Amnèsia, Cocoon Club o Berghain / Panorama Bar.

Després de 23 anys d’intensa gira, ara està dedicant més temps a l’estudi; actualment dirigeix un estudi de gravació, mescla i masterització a Barcelona amb el seu marit Matthew Styles, enginyer de mescla principal i enginyer de masterització. Entre els seus clients es troben Hercules & Love Affair, Damian Lazarus, Ralph Lawson, Jamie Jones, Rosin Murphy o John Talabot.

Obriran la nit Ameba Dj’s, aquesta vegada representats per MarioF, Noir Renoir i Bill Baggins.

★★★★★★★★

DATA: Divendres 30 Novembre
HORARI: 00.00 – 05.00

Aforament limitat: 350 PAX

TRANSPORT: L1 (Linea Vermella) parada Bellvitxe
ARTWORK: Not On Earth