Funcionalitat, emoció i intensitat. Aquests són els tres eixos que defineixen la visió de Lowprofile en la música. El Dj de Barcelona, i membre fundador de LowKeyMoves, és conegut per tenir una sensibilitat especial a l’hora de moure’s entre moods i gèneres. Amb una precisió i una classe poc freqüents de trobar, la seva paleta sonora va des dels ritmes més incisius de les darreres innovacions de la música de ball, fins al Hip Hop, l’R&B i més enllà.

Amb les seves arrels plantades a la música electrònica britànica i nord-americana, i als sons urbans de les darreres dècades, Lowprofile també mira cap a Amèrica del Sud, Àfrica o Jamaica per a celebrar la música global amb els ulls sempre centrats en la pista de ball.

 

Hem aprofitat aquests dies per a fer cinc cèntims amb ell i que ens parli una mica més sobre les seves influències i la seva visió musical:

+ Quines són les teves influències? 
El UK Funky de principis finals del 00’s-principis dels 10’s, el dancehall dels 00’s, la nova música de club que està sorgint a NY i voltants, el Grime, el Bmore, l’R&B, el Rap de la Bay Area, i en general qualsevol gènere musical concebit amb el club a la ment.
 
+ Quins elements són indispensables en la teva música? 
Com a Dj, busco música fixant-me sempre en l’impacte que pot tenir en el soundsystem d’un club. Per a mi, això vol dir tracks amb estructures funcionals i directes, dosis d’emoció ben mesurades i, sobre tot, intensitat.
 
+ Un disc que sempre portes en la teva maleta:
Aquest no n’ha sortit mai.
 
+ Quins són els teus segells de referència?
Els que més impacte han tingut sobre mi, sense cap dubte són Night Slugs i Sound Pellegrino. 
 
+ Com veus l’escena electrònica a Barcelona?
Més variada i inclusiva que mai. No hagués cregut fa 10 anys que podríem arribar fins a aquest punt. Esperem que una vegada passi tot això segueixi progressant com ho estava fent <3
Encara no has escoltat a Lowprofile? Aquí et deixem amb el seu podcast per Central Magazine, un viatge a través de gran part del seu rang musical quan es tracta de Djing!