Més de vint anys com a dj, dos segells en actiu: End Of Dayz i Rhythm Control Barcelona, aquest segon homònim de la seva botiga de discos oberta l’any 2016. Dj Bruce Lee és un clàssic de l’escena de Barcelona, ha passat per gairebé totes les cabines on programen house, techno o electro. També l’hem pogut veure a festivals com el Sónar Barcelona o el nostre Parkfest l’any 2018. Els seus serveis són reclamats per dj’s internacionals que visiten la ciutat. Últimament està desenvolupant la seva faceta de productor i els seus temes són punxats per dj’s de la talla de Surgeon o Ben Sims.

Hem aprofitat aquests dies per fer cinc cèntims amb ell i que ens parli una mica de les seves influències…

+ Quines són les teves influències?

Grups com Dire Straits o Mano Negra… Estils com el Reggae, Detroit Techno / House / Electro, Chicago House, NY House, NY Disco, UK Techno, NY Techno… O artistes com Ben Sims, Dave Clarke, Surgeon, Mark Broom, James Ruskin, DJ Assault, DJ Funk, Claude Young, Jeff Mills, etc…

+ Quins elements són indispensables en la teva música?

Groove i hipnotisme.

+ Un disc que sempre portes en la teva maleta:

Últimament el Head Front Panel 004.

 

+ Quins són els teus segells de referència?

Dance Mania, Tresor, Hardgroove, Theory, Dynamic Tension, Ostgut Ton…

+ Com veus l’escena electrònica a Barcelona?

Millor que fa uns anys. Els clubs grans (i festivals o grans esdeveniments) des de fa uns anys donen més oportunitats a gent local que abans, encara que queda molt per fer. També veig una comercialització en l’escena però això és una cosa global. Estem a anys llum de llocs com Berlín però crec que no ens podem queixar tal i com està el percal.

Vols escoltar una sessió del Dj Bruce Lee? Aquí el teniu en el seu últim bolo a Berlín, unes setmanes abans del confinament: