AMEBA - Associació de Música Electrònica de Barcelona | AMEBA XMAS MUSIC DAY
1546
single,single-post,postid-1546,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

AMEBA XMAS MUSIC DAY

ameba-xmas-day-facebook-23-11-2016

06 des AMEBA XMAS MUSIC DAY

AMEBA torna al desembre amb fira de vinils, conferències i sessions de dj’s en directe. L’associació dedicada al suport de l’escena electrònica local i la difusió de la cultura urbana i les noves tendències musicals presenta el XMAS Music Day, un esdeveniment nadalenc en Poble Nou amb finalitats solidàries.

ameba-xmas-day-facebook-crop
ameba-xmas-djs
ameba-xmas-infantil

El proper 17 de desembre, l’espai Utopia 126 del barri del Poble Nou acollirà el XMAS Music Day. Es tracta d’una jornada solidària que durarà de 11h a 22:30h articulada articulada entorn del món del vinil i la cultura dj, amb el market com a motor central. En ell es podran adquirir discos nous i de segona mà i trobar parades d’alguns dels segells locals més interessants. Entre els participants no només hi haurà labels i tendes locals ja que per a aquest esdeveniment AMEBA aposta per comptar amb diversos agents relacionats amb el sector discogràfic com a dissenyadors i il·lustradors, tallers d’estampació manual, empreses de la indústria musical i professionals del so, entre uns altres, promovent així un espai de trobada.
A més del market, la programació explica una variada i sucosa proposta d’activitats paral·leles relacionades amb la música i el món discogràfic per totes les les edats; així com una zona de descans amb bar i una petita selecció gastronòmica a càrrec dels millors food trucks de la ciutat. L’entrada a la fira és solidària (1 Joguina = 1 Entrada).

Es durà a terme una recollida de joguines entre els participants i participants i els assistents. Totes les joguines es donaran al Casal dels Infants per a la campanya de nadal.
Entre les activitats programades destaquen les xerrades conduïdes per membres de l’escena musical catalana com Fernando Lagreca ‘Introducció al management i Gestió d’artistes i segells’ o Antonia Folguera (Bzzzbip, Sónar) amb la seva conferència ‘Dels Trackers de Torrent al Blockchain: dels serveis de suscripció al crowdfunding; Passat, present i futur de com la música circula per la xarxa i com aprofitar-ho’; la taula rodona moderada per Alicia Álvarez (Beatburguer) sobre segells independents; o la magnífica subhasta a càrrec de Discos Edison’s de la col·lecció privada de Sergeant Apone (Aliens, 1986).

ameba-xmas-day-debat-taula-rodona
ameba-xmas-tallers

Horaris Xerrades:

  • 12:30h – 14h: ‘Dels Trackers de Torrent al Blockchain: dels serveis de suscripció al crowdfunding; Passat, present i futur de com la música circula per la xarxa i com aprofitar- ho’ per Antonia Folguera

  • 15 h – 17h: Subhasta Discos Edison’s

  • 17:30h – 19h: Introducció al management i Gestió d’artistes i segells’ per Fernando Lagreca

  • 19:30h – 20:30h: Taula rodona sobre segells independents moderada per Alicia Álvarez.

 

Els petits i joves melòmans no voldran perdre’s els tallers de Santiago Doljanin. El Taller d’experimentació sonora amb vinils (12h a 14:30h) és per a totes les edats, encara que més centrat en un públic familiar i infantil. El Taller de construcció d’un reproductor de vinils ‘el-fi’ (17h a 20h) és per a majors de 12 anys. Per completar la programació infantil, la instal·lació AMEBA (12 a 18h) i les maquilladoras (12 a 17h).
A més, gràcies a Flea Market es podrà gaudir d’una edició Flea Market Deluxe: una selecció de marques locals i joves independents que en futur marcaran el camí a seguir. Dj’s i selectores de la ciutat com Dublab i Canyella en Solc seran els encarregats d’escalfar el market amb bona música.
Per anar obrint boca del que serà una jornada única, la vespra -16 de desembre- AMEBA estarà en la Open Night de Poblenou presentant XMAS Music Day i oferint als assistents una mostra del que podrà viure’s l’endemà: concerts, dj’s, performances i fins a proposta gastronòmica.

ameba-xmas-market

AMEBA XMAS DAY
17 DESEMBRE D’11 A 22.30H ESPAI UTOPIA 126
METRO: Selva de Mar (L4) / Sant Martí (L2) BUS: 7, 26, 36, H14, B20, B25…
TRAM: Selva de Mar (T4)
1 Joguina = 1 Entrada Solidària
L’entrada és gratuïta mitjançant l’aportació d’una joguina. Les joguines recollides entre els participants i assistents es donaran al Casal dels Infants per a la campanya nadalenca.
→ Més info:
Web: www.ameba.cat
Facebook: @amebabarcelona
Esdeveniment FB: http://bit.ly/2grjw7g
Instagram: ameba_bcn
Twitter: ameba_bcn

 

 

#amebabcn #amebaxmas

ameba-xmas-planol